Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

BREAKING: ‘Thierry Henry in beeld als nieuwe trainer van FC Barcelona’

Het gaat momenteel slecht bij FC Barcelona. De prestaties zijn bar en boos en de verdediging lijkt vaak op een gatenkaas. Trainer Ernesto Valverde staat nu onder druk en Thierry Henry wordt nu gelinkt als een potentiele opvolger van hem. Dit weet het medium Sport te melden.

Henry weigerde enkele maanden geleden nog een voorstel van Bordeaux en was eerder ook al in beeld bij Aston Villa. Henry kent FC Barcelona maar al te goed, want hij speelde er van 2007-2010 en in die periode won hij er het WK voor clubs, de Champions League, de Europese supercup, de titel (twee keer), de Copa del Rey en de Spaanse supercup.

Het bericht BREAKING: ‘Thierry Henry in beeld als nieuwe trainer van FC Barcelona’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.