Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

BREAKING: ‘Anderlecht kon basisspeler van PSV voor prikje halen, Luc Devroe weigerde’

Anderlecht heeft de kans gehad om een basisspeler van PSV voor een prikkie over te nemen. Ze haalde op de valreep van de transferdeadline centrale verdediger Bubacar Sanneh voor acht miljoen binnen maar dit bedrag maakt hij niet waar.

Verdedigend zit het wel goed bij de Gambiaan, maar uitvoetballend is het momenteel een drama. Met die 8 miljoen euro mag je voetballend veel meer verwachten. Het Laatste Nieuws komt bovendien met opvallend nieuws.

Anderlecht kreeg Nicolas Isimat-Mirin aangeboden en kon de speler, die vorig seizoen in de basis stond bij PSV, voor amper 2 miljoen euro aantrekken. Luc Devroe weigerde en ging voor Plan A Sanneh. De Franse verdediger is dit seizoen bankzitter in Eindhoven.

Het bericht BREAKING: ‘Anderlecht kon basisspeler van PSV voor prikje halen, Luc Devroe weigerde’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.