Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Voltreffer voor Club Brugge: ‘Maakt indruk op iedereen’

Club Brugge lijkt met een nieuwe aankoop een schot in de roos te hebben gekocht. Iedereen is dan ook onder de indruk van de prestaties van flankspeler Arnaut ‘Danjuma’ Groeneveld.

facebook SUPERTIP!! NATIONS LEAGUE: WIN een droomreis naar jouw favoriete voetbalwedstrijd & pak jouw deel van €10.000! (KLIK HIER VOOR DE VOORWAARDEN!!!) facebook

De winger deed zijn voorganger Anthony Limbombe dan ook in een mum van tijd vergeten en wordt nu al op handen gedragen voor de supporters. Ook in de media kreeg hij al heel wat lof over zich heen en dat beseft de speler zelf ook. “Ik denk dat ik de stijgende lijn te pakken heb en dat iedereen dat ook opvalt. Hoe meer wedstrijden ik ga spelen, hoe meer mensen ik kan overtuigen dat ik van waarde kan zijn voor het Nederlands elftal”, vertelt hij tegenover De Telegraaf.

Want dat was één van de doelen bij zijn overstap naar een grotere club: een vaste international bij Oranje worden. “Ik kan wel zeggen dat ik heel graag naar het ’grote’ Oranje wil, maar als ik niet goed genoeg speel, is het mijn eigen schuld. Ik ben iemand die daarbij voornamelijk op zichzelf gefocust is. Ik zorg dat ik het bij Club Brugge goed doe.”

Het bericht Voltreffer voor Club Brugge: ‘Maakt indruk op iedereen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *