‘Mbark Boussoufa naar andere Belgische club dan Anderlecht’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

In de zoektocht naar creativiteit kwam Anderlecht in eerste instantie uit bij Lazar Markovic. Tot een akkoord kwam het niet en daarom speelt hij nog steeds voor Liverpool. Mbark Boussoufa is momenteel transfervrij en daardoor werd hij door de fans van Paars/Wit geopperd om hem terug te halen naar het oude nest.

facebook SUPERTIP!! NATIONS LEAGUE: WIN een droomreis naar jouw favoriete voetbalwedstrijd & pak jouw deel van €10.000! (KLIK HIER VOOR DE VOORWAARDEN!!!) facebook

In 2016 werd de vedette al eens teruggehaald en toen door AA Gent. Huidig Anderlecht-trainer Hein Vanhaezebrouck was toen trainer van AA Gent. Een succes werd het niet. Een terugkeer naar Anderlecht lijkt dus geen optie, maar dat wil niet zeggen dat een terugkeer naar de Jupiler Pro League helemaal uitgesloten is. “Misschien ziet een andere Belgische club wel wat in een stunt met het ­terughalen van Boussoufa. Want de ­Marokkaanse international zit momenteel zonder club en kan dus transfervrij binnengehaald worden”, schrijft Het Nieuwsblad.

Er zijn echter maar een aantal clubs die kunnen voldoen aan de salariseisen van de Marokkaan. Club Brugge en KRC Genk lijken uitgesloten, zij gaan het niet riskeren om de balans in hun kern te verstoren. Bij Gent lijkt voorzitter De Witte niet dezelfde fout als in 2016 te durven maken. Standard zou wel nog een extra aanvaller kunnen gebruiken, graag zelfs, maar dat ligt gevoelig gezien het paars-witte verleden van Boussoufa.

Het bericht ‘Mbark Boussoufa naar andere Belgische club dan Anderlecht’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer