Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

‘Marcelo Bielsa wil twee Belgische clubs een serieuze hak zetten’

Twee Belgische clubs hebben interesse in dezelfde speler. Het gaat om de 22-jarige Yasin Ben El-Mhanni die vorig jaar voetbalde voor Newcastle United. Standard Luik en Royal Antwerp hebben hun pijlen op hem gericht.

facebook SUPERTIP!! NATIONS LEAGUE: WIN een droomreis naar jouw favoriete voetbalwedstrijd & pak jouw deel van €10.000! (KLIK HIER VOOR DE VOORWAARDEN!!!) facebook

De Engelse media melden dat er ook vanuit Engeland interesse is voor Yasin Ben El-Mhanni. Zo zou Leeds United al langere tijd azen op het jonge talent, deze zomer zou de Engelse traditieclub hem al willen vastleggen. Volgens HITC zou de ploeg van Marcelo Bielsa echter achter het net vissen, net zoals Saint-Etienne. El-Mhanni zou onderweg zijn naar België volgens de website, Standard en Antwerp zullen onderling moeten uitmaken wie de strijd om de middenvelder wint.

Het bericht ‘Marcelo Bielsa wil twee Belgische clubs een serieuze hak zetten’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *