Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

BELGIE – IJSLAND: ‘Martinez hakt twee duidelijke knopen door’ (OPSTELLING!)

Vanavond spelen de Rode Duivels hun eerste wedstrijd in de Nations League tegen IJsland. Ook al verloren de IJslanders hun eerste wedstrijd met maar liefst 6-0 van Zwitserland, de bondscoach waakt voor onderschatting.

Roberto Martinez gaat dan ook niet experimenteren met zijn basisploeg. De eerste knoop die hij moest doorhakken is de defensie en naar alle waarschijnlijkheid kiest hij daar voor het vaste trio Alderweireld-Kompany-Vertonghen, geen Boyata en Vermaelen dus. Daarnaast is het uitkijken wie de plaats van de geblesseerde De Bruyne gaat innemen: Dembélé of Tielemans. Zowat alle media tippen die laatste.

facebook SUPERTIP!! NATIONS LEAGUE: WIN een droomreis naar jouw favoriete voetbalwedstrijd & pak jouw deel van €10.000! (KLIK HIER VOOR DE VOORWAARDEN!!!) facebook

En dus blijft er nog één positie vacant: de linkerflank. Daar is niet zo duidelijk wie Martinez zal kiezen. Chadli zou in aanmerking kunnen komen, maar speelde dit seizoen nog geen wedstrijd. Thorgan Hazard is een veel realistischere optie, hij deed het goed tegen Schotland. De kans is echter het grootst dat Carrasco de kans krijgt om zijn mindere WK definitief achter zich te laten.

De verwachte basisploeg

Courtois; Alderweireld, Kompany, Vertonghen; Meunier, Witsel, Tielemans, Carrasco; Mertens, Lukaku, Hazard

Het bericht BELGIE – IJSLAND: ‘Martinez hakt twee duidelijke knopen door’ (OPSTELLING!) verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *