Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

‘Mbark Boussoufa terug naar RSC Anderlecht’

Anderlecht wilde zich op de valreep van de transferdeadline nog gaan versterken met Lazar Markovic maar deze overgang ketste af. Toch ontbeert het Paars/Wit nog aan creativiteit dus daar wordt nog naar gezocht. Zou zou een oude bekende deze vacature kunnen gaan invullen.

facebook SUPERTIP!! NATIONS LEAGUE: WIN een droomreis naar jouw favoriete voetbalwedstrijd & pak jouw deel van €10.000! (KLIK HIER VOOR DE VOORWAARDEN!!!) facebook

Mbark Boussoufa nam met Marokko deel aan het WK in Rusland en zit nog zonder club. De voormalige flankaanvaller van AA Gent had een aflopend contract bij Al Jazira. Op de sociale media wordt door de Anderlecht-aanhang alvast stevig gelobbyd voor een terugkeer van de tweevoudige Gouden Schoen.

De 34-jarige Amsterdammer werkte bij AA Gent al even samen met Hein Vanhaezebrouck. Boussoufa wist de hoge verwachtingen toen niet in te lossen. Zijn laatste wedstrijd bij Al Jazira dateert van 29 april. Boussoufa maakte op het WK de negentig minuten rond tegen Iran, Portugal en Spanje.

Het bericht ‘Mbark Boussoufa terug naar RSC Anderlecht’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *