Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

“Club Brugge is de grootste titelkandidaat”

Het ziet er weer goed uit dit seizoen voor Club Brugge. Ook al verloren ze Anthony Limbombe en Abdoulaye Diaby een andere sterkhouder bleef wel behouden. Namelijk Wesley Moraes. Ook al trok Lazio Roma hij bleef behouden voor Blauw/Zwart.

facebook SUPERTIP!! NATIONS LEAGUE: WIN een droomreis naar jouw favoriete voetbalwedstrijd & pak jouw deel van €10.000! (KLIK HIER VOOR DE VOORWAARDEN!!!) facebook

Maar de Braziliaanse spits heeft geen spijt dat zijn transfer uiteindelijk niet doorging. “Ik ben heel gelukkig om hier bij Club Brugge te spelen. Ik ben goed aangepast. Ik ben ook nog jong en wil hier verder gaan”, klonk het bij Sportweekend. Het was voor Wesley nochtans niet gemakkelijk om zich aan te passen, zijn gezin woont immers nog steeds in Brazilië. “Maar ik heb een goede vriend hier in Brugge en die helpt mij bij alles.”

Door het gebrek aan zijn gezin kan Wesley zich wel volledig focussen op zijn prestaties bij Club, het verlengen van de landstitel bijvoorbeeld. Volgens hem is Blauw-Zwart alvast de grootste titelkandidaat. “Dat denk ik wel. We hebben een goeie ploeg en zijn gefocust. Door goed te spelen en hard te trainen zullen we erin slagen om nog titels te pakken en opnieuw kampioen spelen.”

Het bericht “Club Brugge is de grootste titelkandidaat” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *