Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Anderlecht-fans smeken om transfer: “Haal hem, meneer Coucke!”

Op de valreep van de transferdeadline deed Anderlecht nog een ultieme poging om Lazar Markovic over te nemen van Liverpool. Deze poging liep op niets uit. Iets wat een slecht gevoel heeft opgeleverd bij de fans van Paars/Wit.

Het huidige RSCA kan immers nog wat extra creativiteit kunnen gebruiken. Mogelijk kunnen de Brusselaars dat invullen door het aantrekken van een transfervrije speler en laat er nu net een oud-lieveling zijn die zonder club zit. Mbark Boussoufa bewees op het WK dat hij nog lang niet versleten is, maar zit momenteel zonder werkgever nadat zijn contract bij Al-Jazira afliep. Op de sociale media wordt door de Anderlecht-aanhang alvast stevig gelobbyd voor een terugkeer van de tweevoudige Gouden Schoen.

facebook SUPERTIP!! NATIONS LEAGUE: WIN een droomreis naar jouw favoriete voetbalwedstrijd & pak jouw deel van €10.000! (KLIK HIER VOOR DE VOORWAARDEN!!!) facebook

Kijk hieronder naar enkele reacties via het medium Twitter.

Het bericht Anderlecht-fans smeken om transfer: “Haal hem, meneer Coucke!” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *