Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

‘Real Madrid-voorzitter kan Eden Hazard niet loslaten en krijgt goed nieuws uit Londen’

De voorzitter van Real Madrid heeft nog atijd een oogje op Chelsea-sterkhouder en Rode Duivel Eden Hazard. Dit weet het nedium Don Balon te melden. Een wintertransfer lijkt uitgesloten, maar de kans is groot dat hij komende zomer opnieuw een poging waagt. En de preses kreeg wat dat betreft alvast goed nieuws uit Londen.

facebook SUPERTIP!! NATIONS LEAGUE: WIN een droomreis naar jouw favoriete voetbalwedstrijd & pak jouw deel van €10.000! (KLIK HIER VOOR DE VOORWAARDEN!!!) facebook

Het huidige contract van Hazard loopt af in de zomer van 2020. Chelsea hoopt dat natuurlijk open te breken, want anders moeten ze hem komende zomer wel verkopen om te voorkomen dat hij jaar later als transfervrije speler gratis de deur uitwandelt. Maar Hazard weigert voorlopig mee te werken.

Zo meldt The Daily Mail dat de Rode Duivel dat de onderhandelingen over een nieuw contract erg moeizaam verlopen en dat Hazard pas over enkele maanden wil beslissen. Ten eerste wil hij afwachten welke aanbiedingen hij binnen krijgt, daarnaast wil hij kijken hoe Chelsea sportief presteert (lees: of Chelsea zich plaatst voor de Champions League). In Madrid volgen ze de ontwikkelingen alvast met argusogen …

Het bericht ‘Real Madrid-voorzitter kan Eden Hazard niet loslaten en krijgt goed nieuws uit Londen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *