Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

‘Bondscoach Martinez voert minstens vier wissels door tegen IJsland’

Dinsdag spelen de Rode Duivels in de Nations League tegen IJsland. De verwachting is dat bondscoach Roberto Martinez gaat aanpassen met maar liefst vier andere spelers.

facebook SUPERTIP!! NATIONS LEAGUE: WIN een droomreis naar jouw favoriete voetbalwedstrijd & pak jouw deel van €10.000! (KLIK HIER VOOR DE VOORWAARDEN!!!) facebook

Op het middenveld krijgt Axel Witsel naar alle waarschijnlijkheid opnieuw een basisplaats ten koste van Youri Tielemans of Mousa Dembélé. Op rechts neemt Thomas Meunier zijn vertrouwde plaats weer in, ondanks de veelbelovende prestatie van Timothy Castagne. Centraal in de defensie krijgt Toby Alderweireld wellicht de voorkeur op Dedryck Boyata. En op links tot slot, wordt het knopen doorhakken. Thorgan Hazard deed het meer dan behoorlijk tegen Schotland, maar er is ook nog Yannick Carrasco en Nacer Chadli heeft eveneens de groepstraining weer hervat.

Daarnaast krijgen we mogelijk nog een nieuw debuut. Zo verwacht Peter T’Kint, die de Rode Duivels volgt voor Sport/Voetbalmagazine, dat ook Leandro Trossard mogelijk in actie komt. “Castagne kreeg zijn kans, Vanaken mocht ruim een half uur spelen, Verstraete een paar minuten. In IJsland zien we, bij leven en welzijn, allicht ook een tijdje Leandro Trossard aan het werk”, klinkt het.

Het bericht ‘Bondscoach Martinez voert minstens vier wissels door tegen IJsland’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *