Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Roberto Martinez: “Niet zomaar het veld oplopen”

Vanavond is het dan zover. Dan staat de kraker tussen de Rode Duivels en Frankrijk op het programma voor een plaats in de finale van het WK. Frankrijk kondigt zich aan als een loodzware klus. Een sterk geheel met snelle jongens als Kylian Mbappé. Roberto Martinez begrijpt dat het geen gemakkelijke avond zal worden in het stadion van Zenit Sint-Petersburg.

“We hebben een collectieve prestatie nodig, dat is de sleutel in deze WK-campagne. De sterkte van ons team laat toe dat we het verschil kunnen maken met individuele kwaliteiten”, stelt Martinez op zijn persbabbel. “Iedereen draagt bij aan dit team.” “Tegen Frankrijk is Thomas Meunier geschorst en we moeten dat als groep opvangen. Iedereen heeft bij ons ook al een basisplaats gehad. De oplossing zit dus in de spelersgroep.”

facebook WK-BOOSTER!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR BELGIE – FRANKRIJK!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Martinez weet dat België voor het hoogst haalbare moet gaan. “Decompressie is niet mogelijk in de halve finales van het WK. Zeker niet met een tegenstander als Frankrijk. Frankrijk heeft net als Brazilië grote individuele kwaliteiten. Ze hebben enkele absolute topspelers in hun rangen.”

De Fransen schakelden in de kwartfinales Uruguay uit. Martinez: “Je kan niet zomaar het veld oplopen en denken dat het wel los zal lopen. Je kan niet teren op de prestatie tegen Brazilië.”

Het bericht Roberto Martinez: “Niet zomaar het veld oplopen” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *