Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Didier Deschamps geeft toe: “Daarin zijn de Belgen veel sterker”

Een kraker van een wedstrijd staat er vanavond op het programma. Belgie speelt dan tegen Frankrijk om een plek in de finale van het WK Voetbal. Ook de Fransen denken dat dit een moeilijke klus gaat worden tegen de Belgen.

Al stelde Didier Deschamps wel dat Martinez hem niet tactisch kan verrassen: “Net als iedereen heb ik vastgesteld dat Roberto tegen Brazilië zijn middenveld versterkt heeft en dat hij op de flanken koppeltjes gevormd heeft om de klassespelers op te vangen bij balverlies. Ik kan je alvast zeggen dat wij niet verrast zullen worden. Ik heb mijn ploeg voorbereid op alle mogelijke tactische scenario’s aan de overkant.”

facebook WK-BOOSTER!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR BELGIE – FRANKRIJK!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Er zijn echter punten waar hij minder aan zal kunnen doen: “Zoals hun fysieke présence bijvoorbeeld. De Belgen hebben een atletische ploeg, met veel grote, sterke spelers. Daartegen kan ik niet veel meer doen dan hopen dat mijn voetballers de duels winnen.” Noteerde HLN.

Het bericht Didier Deschamps geeft toe: “Daarin zijn de Belgen veel sterker” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *