Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

WK-gekte zorgt voor enkele heel bijzondere maatregelen in België

Morgen is het erop of eronder voor de Rode Duivels. Ze spelen dan tegen Frankrijk om een plaats in de finale van het WK. Het hele land staat op haar kop en daarom volgen er een aantal bijzondere maatregelen.

Zo meldt VTM Nieuws dat warenhuisketens Delhaize en Lidl en elektroketen Mediamarkt dinsdag uitzonderlijk al om 19u hun deuren zullen sluiten, in plaats van om 20u. Dat doen de winkels zodat hun werknemers niets hoeven te missen van de partij van de Rode Duivels.

facebook WK-BOOSTER!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR BELGIE – FRANKRIJK!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Aan de grens met Frankrijk worden ook speciale maatregelen genomen uit vrees voor rellen. Radio 2 meldt bijvoorbeeld in het West-Vlaamse Wervik de grensovergang afgesloten zal worden met een container en betonblok. “Zodat Franse supporters afhankelijk van het resultaat niet naar België kunnen komen provoceren of omgekeerd”, laat burgemeester Youro Casier daar weten.

Het bericht WK-gekte zorgt voor enkele heel bijzondere maatregelen in België verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *