Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Thibaut Courtois krijgt advies van Pfaff: “Niet twijfelen”

In de wedstrijd tegen Brazilie was het Courtois die uitblonk met een paar beste reddingen. Hij kon dit goed gebruiken omdat hij inzet op een vertrek bij zijn club Chelsea. Real Madrid ging voor David De Gea, die een nieuw contract tekende bij Manchester United. Alisson Becker werd in juni naar voor geschoven als toptarget.

Voor Becker liep het WK in de kwartfinale af, Courtois mag van de wereldtitel dromen. “Als hij de kans krijgt, moet hij gaan. Het is toch een eer om voor de beste ploegen ter wereld te kunnen spelen, zoals ik zelf bij Bayern München deed?”, stelt hij in Het Laatste Nieuws.

facebook WK-BOOSTER!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR BELGIE – FRANKRIJK!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Jean-Marie Pfaff acht Real Madrid een stap hogerop. “Chelsea is een mooie club, maar als Real komt… Thibaut moet niet twijfelen en zijn eigen weg gaan. Dat deed ik destijds te laat.” Pfaff was al 29 jaar oud toen hij tekende bij Bayern München, Courtois is nu 26.

Het bericht Thibaut Courtois krijgt advies van Pfaff: “Niet twijfelen” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *