Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Johan Boskamp waarschuwt Duivels voor ‘zwakke’ Frans schakel: “Opgepast”

Morgen staat de kraker Belgie – Frankrijk op het programma om een plaats in de finale van het WK. Johan Boskamp denkt dat de Duivels een zware klus aan de Haantjes krijgen en hij waarschuwt zelfs voor de zogezegd zwakke schakel in het elftal.

facebook WK-BOOSTER!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR BELGIE – FRANKRIJK!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Olivier Giroud is geen absolute topper, maar Boskampt vindt dat hij toch een grote waarde heeft. “Bij de zwakke punten van Frankrijk wordt vaak Giroud gerekend. Ook al maakt hij geen doelpunten, toch heeft hij een belangrijke job: ruimte maken voor de lopende mensen. Dat doet hij fantastisch. Het echte zwakke punt van Frankrijk vind ik de backposities. Iedereen wil plots die Pavard hebben, maar achter hem zie ik soms een boulevard openliggen. Eden Hazard kan daar iets mee doen”, zegt hij aan Gazet van Antwerpen.

Hij is van mening dat Frankrijk zwaarder dan Brazilië gaat worden. “Aan de overkant geldt hetzelfde met Hernandez. Romelu kan met zijn snelheid in dat gat duiken. Rest de vraag of Umtiti en Varane durven doordekken op de Kev of dat ze Kante opofferen voor de mandekking. Dat secure zou nog in de stijl van Deschamps passen en daarom vind ik ze taaier dan Brazilië. Opgepast dus, maar ik zie het goedkomen.”

Het bericht Johan Boskamp waarschuwt Duivels voor ‘zwakke’ Frans schakel: “Opgepast” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *