Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

“Hij is op de achtergrond belangrijk bij de Rode Duivels”

De Rode Duivels maken zich op voor de kraker van morgen. Voormalig doelman Jean-Marie Pfaff heeft er in ieder geval vertrouwen in. Hij ziet ze van Frankrijk winnen en daarna ook de WK-finale.

De trainer is top. Ik weet niet wat er op het EK in Frankrijk misliep, maar nu is het duidelijk veel beter. Roberto Martínez slaagt er wonderwel in deze jongens klaar te krijgen voor goeie prestaties. Hij lijkt me een prima mentor, met een plan. En in de achtergrond denk ik dat Thierry Henry ook belangrijk is”, zegt hij aan Het Laatste Nieuws.

facebook WK-BOOSTER!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR BELGIE – FRANKRIJK!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Pfaff heet alle vertrouwen in een goede afloop. “Ik zie niet in hoe het nog kan foutlopen tegen de Fransen. Enkel pech kan België nog afstoppen, maar waarom zouden we daar rekening mee moeten houden? We zijn te goed om te doemdenken. Ik geloof er alvast in: dit is hét moment. Om dan Engeland te verslaan in de finale – de Kroaten zullen wat moe zijn na die verlengingen.”

Het bericht “Hij is op de achtergrond belangrijk bij de Rode Duivels” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *