Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Frankrijk vreest één Rode Duivel: “Hij is dé speler van het WK”

Morgen is het dan zover. De Rode Duivels nemen het dan op tegen de Haantjes om een plaats in de halve finale van het WK. De Fransen vrezen één speler van Belgie het meest. En dat is Eden Hazard.

De Fransen weten over wie ze spreken: Hazard heeft zichzelf gelanceerd in het Franse voetbal. Terecht zijn de Fransen bang voor Eden Hazard. Als hij dinsdag zijn dagje kent, hoor je het kreunen en kermen tot in Parijs”, schrijft columnist Hugo Camps in Het Laatste Nieuws.

facebook WK-BOOSTER!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR BELGIE – FRANKRIJK!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Volgens Camps is de aanvoerder dan ook de beste Rode Duivel van het tornooi tot dusver. “Hazard is dé speler van het toernooi. Samen met Thibaut Courtois is hij definitief gepromoveerd tot wereldster. Daar moeten ook Belgen nog aan wennen, die het meer voor De Bruyne hebben. Kevin kreeg op het WK het oog van de camera, Eden het oog van de kenner. Zijn superioriteit in de dribbel, snelle passing, in onverwachte schotkracht is niet uit te leggen.”

Het bericht Frankrijk vreest één Rode Duivel: “Hij is dé speler van het WK” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *