Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Eden Hazard winnaar Gouden Bal? ‘Dat interesseert met niet’

Eden Hazard heeft maar één doel. En dat is met Belgie het WK winnen. De volgende klus is de wedsstrijd tegen Frankrijk. Mochten ze die winnen dan wacht de finale voor de rode Duivels. Hazard is één van de smaakmakers op het toernooi en dat zou hem zomaar de Gouden Bal kunnen opleveren.

Eden Hazard wordt alsmaar vaker naar voor geschoven als één van de favorieten voor de trofee. “De titel van beste speler op het WK? Eerlijk gezegd interesseert mij dat totaal niet. Het enige wat ik wil, is die wereldtitel, de collectieve prijs”, reageert hij echter bij beIN Sports.

facebook WK-BOOSTER!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR BELGIE – FRANKRIJK!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

“Maar we weten natuurlijk zeer goed dat als je het WK wint, de kans ook groot is dat de trofee voor beste speler gewonnen wordt door iemand van jouw ploeg. Maar in onze ploeg zou je hem kunnen geven aan Romelu, aan Thibaut, aan Kevin… Aan zoveel spelers! Als ik hem zou krijgen zou dat mooi zijn, maar het is niet het belangrijkste.”

Het bericht Eden Hazard winnaar Gouden Bal? ‘Dat interesseert met niet’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *