Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Eden Hazard geeft toe: “Begreep de tactiek pas na vijf minuten spelen”

In de wedstrijd tegen Brazilie blonk de bondscoach Roberto Martinez uit met een tactische meesterzet. Die verraste door Romelu Lukaku van op rechts te laten inschuiven en Kevin De Bruyne als een soort van valse spits te laten opdraven. Eden Hazard moest dan weer van op links voor gevaar zorgen.

En dat deed de aanvoerder ook, vooral het samenspel met KDB verliep dit keer opvallend vlot. Maar het duurde eventjes alvorens Hazard door had wat er precies moest gebeuren. “Na de moeizame kwalificatie tegen Japan zeiden we allemaal dat we tegen Brazilië zouden verliezen als we op dezelfde manier zouden spelen. We hadden een praatsessie van 45 minuten. Daarin vertelde de coach wat hij van ons wilde. Aanvankelijk begreep ik er niet veel van, maar mijn euro viel dan toch na vijf minuten”, vertelde hij tegenover Het Nieuwsblad.

facebook WK-BOOSTER!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR BELGIE – FRANKRIJK!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

In ieder geval werkte de tactiek erg goed. Ook voor Hazard zelf, die één van zijn beste wedstrijden ooit speelde in het shirt van de nationale ploeg. “Al het krediet gaat naar de coach. Ik speelde al goed met Chelsea, Lille en de Rode Duivels. Maar ik kan wel zeggen dat dit mijn beste match ooit was.”

Het bericht Eden Hazard geeft toe: “Begreep de tactiek pas na vijf minuten spelen” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *