Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

DUIVELSE STERKHOUDER: “Anders kan je geen WK winnen”

Kevin de Bruyne sprak vandaag de pers met veel zelfvertrouwen toe. Hij sprak zoals het nationale team speelt. Met een berg vol vertrouwen. Hij had het over zijn ambitie die hij al vaak uitsprak: het WK winnen. “Ik zei dat toen niet uit arrogantie. Ik wist dat we een goede ploeg hebben, maar vijftien ploegen spreken die ambitie uit. Maar je moet er wel zelf in geloven, anders kan je geen WK winnen”, zei hij aan Het Nieuwsblad.

facebook WK-BOOSTER!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR BELGIE – FRANKRIJK!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

De rol van Roberto Martinez is zeker niet onbelangrijk. “Roberto Martinez heeft iets gebouwd op het potentieel dat er in deze selectie zat. Wij zijn al zeven jaar samen. Martinez heeft het geloof er in gebracht dat we iets kunnen realiseren. Meer dan bij de vorige toernooien geloven we er daarom in.”

Naast Martinez kreeg ook Pep Guardiola de nodige lof toegezwaaid. “Guardiola heeft me geholpen om als individuele speler beter te worden. Zijn speelstijl is niet simpel om aan te leren, maar eens je het onder de knie hebt, haal je er veel voordeel uit. Bij de Rode Duivels zie ik ook elementen die hetzelfde zijn als bij City. We houden ervan om over de grond te voetballen.”

Het bericht DUIVELSE STERKHOUDER: “Anders kan je geen WK winnen” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *