Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

“De Rode Duivels gaan niets presteren op het WK”

Een maand geleden stelde voormalig doelman Ronald Waterreus dat hij bitter weinig verwachte van de Rode Duivels op het WK. Nu een maand later moet hij zijn mening toch bijstellen. De Duivels vechten morgen om een plaats in de finale.

“Een tamelijk boude bewering was het, inderdaad. Want wát hebben we vrijdag genoten”, stelt de ex-keeper van PSV en Glasgow Rangers in zijn nieuwe column voor De Limburger. “Van Kevin De Bruyne, die zijn elftal eindelijk écht op sleeptouw nam. Van de briljante Eden Hazard. Van Romelu Lukaku, van wie het me nu eigenlijk pas opviel hoe snel hij is. Van die ijzig kalme doelman Thibaut Courtois, die me doet denken aan Edwin van der Sar in zijn topjaren.”

facebook WK-BOOSTER!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR BELGIE – FRANKRIJK!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Ronald Waterreus kijkt niet alleen naar de bekende namen. “Niet te vergeten, Thomas Meunier, die Neymar uitschakelde met een achteloosheid alsof het de spits van de Geertruidse Boys betrof. Klasbakken zijn het, die Rode Duivels, eerlijk waar.” Waterreus is er nu van overtuigd dat België zich dinsdag ten koste van Frankrijk gaat plaatsen voor de finale van het WK, waarin Kroatië of Engeland de tegenstander zal worden.”

“En ik zal het u sterker vertellen: dit België gaat wereldkampioen worden. Hoewel, laat ik dat maar niet doen… Afijn, u merkt het. Ik ben een tikkeltje gedraaid ten opzichte van mijn column van enige weken geleden. Een graadje of 180. Mea culpa voor dat schrijfsel.”

Het bericht “De Rode Duivels gaan niets presteren op het WK” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *