Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

BREAKING: ‘Spanje maakt nieuwe bondscoach bekend’

Het ziet ernaar uit dat Roberto Martinez niet langer in beeld als nieuwe bondscoach van Spanje. Luis Enrique zou namelijk op korte termijn worden gepresenteerd als opvolger van Julen Lopetegui. Dit weten diverse Spaanse media te melden. De 48-jarige trainer gaat voor twee jaar tekenen, tot en met het EK 2020.

Het nieuws komt daags nadat Fernando Hierro zijn werkzaamheden bij de bond neerlegde. De oud-international was technisch directeur. Twee dagen voor het begin van het WK verving hij bovendien Lopetegui als bondscoach, maar dat werd geen succes. In de achtste finales verdween Spanje roemloos uit het toernooi door een nederlaag tegen Rusland.

facebook WK-BOOSTER!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR BELGIE – FRANKRIJK!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Luis Enrique had naast Barcelona ook Barça B, Celta de Vigo en AS Roma onder zijn hoede. Hij leidde de Catalanen in 2015 naar een historische treble. In totaal veroverde hij tussen 2014 en 2017 liefst negen prijzen met Barcelona.

Het bericht BREAKING: ‘Spanje maakt nieuwe bondscoach bekend’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *