Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Filip Joos zou de bondscoach Roberto Martinez laten gaan

Net voor aanvang van het WK liet de KBVB weten dat het contract met Roberto Martinez werd verlengd tot 2020. Nu is er een plaats vrijgekomen bij Spanje en is Martinez één van de topkandidaten voor die vacature.

Julen Lopetegui gaf net voor het WK aan dat hij de nieuwe trainer zou worden van Real Madrid. Bij de voetbalbond vonden ze dat nieuws en de timing maar niets. Lopetegui vloog buiten en Fernando Hierro, die sportief directeur was, moest de ploeg depanneren.

Voor het WK klonk er kritiek aan het adres van Roberto Martinez. Waarom liet hij Radja Nainggolan thuis? Waarom hield hij vast aan een verdediging met drie? Nu klinkt er bewondering. De Rode Duivels schakelden Brazilië uit en zitten in de halve finales.

facebook WK-BOOSTER!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET WK!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

“Als de belangstelling concreet is en hij wil, zou ik ‘m laten gaan”, stelt Filip Joos tegenover de NOS. “Hij heeft fantastisch gepresteerd. Zit nu op z’n toppunt. Straks worden ze misschien wereldkampioen… Beter kan niet. Dan lijkt het me een goed moment. Daar zijn we nuchter genoeg voor.”

Joos verwacht echter dat Martinez gewoon zal blijven. “Ik denk dat ze in Spanje in paniek zijn. Drie weken geleden sprak daar niemand over Martínez.”

Het bericht Filip Joos zou de bondscoach Roberto Martinez laten gaan verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *