Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

DUIVELSE STERKHOUDER: “Iedereen wil naar de finale”

Tegen Brazilie werd Kevin de Bruyne verkozen tot man of the match. In de halve finales wacht nu het ijzersterke Frankrijk. “Een gouden generatie of niet, op een wereldkampioenschap is het altijd moeilijk”, stelt de nummer 7 van de Rode Duivels. “Er zijn veel ploegen die er lang op moesten wachten, om het ook tegen de grote teams te kunnen doen. Ik ben fier op onze prestatie tegen Brazilië.”

facebook WK-BOOSTER!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET WK!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

“Ik denk niet dat er veel verschil is tussen Brazilië-België of Frankrijk-België. De Fransen hebben eveneens een sterke ploeg en behoren tot de favorieten. Elke Rode Duivel wil naar de finale. We mogen even genieten van onze zege tegen Brazilië en dan moeten we ons snel fysiek en mentaal klaarstomen voor dinsdag.”

Frankrijk-België wordt dinsdag om 20 uur in Sint-Petersburg afgewerkt. De thuishaven van Zenit Sint-Petersburg biedt plaats aan 66.881 toeschouwers.

Het bericht DUIVELSE STERKHOUDER: “Iedereen wil naar de finale” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *