Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Johan Boskamp gelooft in wereldtitel voor België

Johan Boskamp heeft vertrouwen in de Rode Duivels. Hij denkt zelfs dat ze wereldkampioen gaan worden. Dinsdag wacht een pittige strijd tegen Frankrijk. De Fransen versloegen in de groepsfase Australië (2-1) en Peru (1-0). Tegen Denemarken bleef het bij een brilscore. Na een 4-3 zege tegen Argentinië volgt in de kwartfinales een 0-2 tegen Uruguay.

facebook WK-BOOSTER!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET WK!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

Dinsdag zal het zonder Thomas Meunier moeten gebeuren. De PSG’er pakte een tweede gele kaart, daardoor is hij geschorst tegen Frankrijk. Mogelijk hevelt Roberto Martinez Nacer Chadli naar de rechterflank over en komt Yannick Carrasco terug in de ploeg.
“De finale lonkt maar ze moeten de Fransen zeker niet onderschatten”, merkt Johan Boskamp in Het Belang van Limburg op. “Dat speelt heel anders dan Brazilië. Heel erg vanuit de defensieve organisatie. Maar die wereldtitel, het zit er zeker in.”

Het bericht Johan Boskamp gelooft in wereldtitel voor België verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *