Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

“Dat zijn de Rode Duivels helemaal aan het waarmaken”

Marc Degryse is diep onder de indruk hoe de Duivels gisteren hebben gespeeld tegen Brazilie. De voormalige international zag dat de Belgen een statement maakten op het WK in Rusland.

“De Rode Duivels hebben een geweldige mentaliteit getoond in de tweede helft. Dat de Brazilianen zouden komen, was normaal. Maar het blok van vier verdedigers en drie middenvelders stond, tot aan de 1-2. De Brazilianen liepen zich iedere keer weer vast”, zei hij aan Het Laatste Nieuws.

facebook WK-BOOSTER!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN BIJ UNIBET EN ONTVANG 200% tot €80 WELKOMSTBONUS!! MOOI VOOR HET WK!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! facebook

In de tweede helft had België het zeer moeilijk en na de 1-2 was het heel erg buigen, maar niet kraken. De Rode Duivels hielden toch stand, mede dankzij een zeer sterke Thibaut Courtois.

“Pas toen Witsel, Chadli en Fellaini het fysiek zwaar kregen, begonnen er gaatjes te komen in dat blok. Gelukkig beschikten we over een hele goeie Courtois. Ik vond het wel jammer dat de counters er niet meer uit kwamen, zoals in de eerste helft. Maar al bij al hebben we toch een statement gemaakt door de favoriet naar huis te sturen. Als je dat kan, hoeft het hier niet op te houden. De Rode Duivels zijn hun reputatie van ‘gouden generatie’ helemaal aan het waarmaken.”

Het bericht “Dat zijn de Rode Duivels helemaal aan het waarmaken” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *