Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

‘Deze Rode Duivel wordt onderschat in de match tegen Brazilie’

Vanavond is het erop of eronder voor Belgie. Ze spelen dan tegen Brazilie om een plek in de halve finales van het WK. Tegen Japan waren het de invallers Chadli en Fellaini die ervoor zorgde dat De Duivels niet ten onder gingen tegen Japan.

facebook BUITENKANS! DE RODE DUIVELS SCHRIJVEN GESCHIEDENIS EN JIJ KAN MEEDELEN! WK-SPECIAL!! facebook

Die laatste was beslissend tegen Japan en kan dat volgens David Moyes tegen Brazilië opnieuw worden. “Ik vind dat zijn kwaliteiten worden onderschat. Hij heeft de beste borstcontrole die ik ooit heb gezien. Hoe hij een hoge bal zo zacht kan neerleggen, is second to none. Zijn passbereik is niet het grootste, maar daar draait het niet om. Het gaat vooral om zijn infiltraties in de zestien. Hij stelt de tegenstander altijd voor een extra dilemma. Als je hem tegen Brazilië aan de aftrap brengt, weet je wat je zal krijgen”, legt de ex-trainer van Fellaini bij Everton en Man Utd uit in Het Laatste Nieuws.

“Hij zal oorlog maken en de bal niet te vaak weggeven. Beslissende passes hoef je van hem niet te verwachten, maar hij zal cruciaal zijn bij balverlies en balbezit. Wat de meeste mensen niet verstaan, is dat hij altijd tegen de top aan zit in de kilometerstats. Hij rent een miljoen mijl per match.”

Het bericht ‘Deze Rode Duivel wordt onderschat in de match tegen Brazilie’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *