Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Braziliaan Miranda: “België doet dit om zijn angsten te verbergen”

Aanstaande vrijdag staat de kraker tussen Belgie en Brazilie op het programma. De goddelijke kanaries zijn de favoriet. Vincent Kompany sprak op zijn persconferentie over een afspraak met de geschiedenis. Brazilaanse media stoken nu dit vuurtje verder aan.

facebook BUITENKANS! DE RODE DUIVELS SCHRIJVEN GESCHIEDENIS EN JIJ KAN MEEDELEN! WK-SPECIAL!! facebook

Die kreeg de vraag of het niet arrogant was dat Vincent Kompany al aan de halve finale dacht, iets wat totaal niet met de werkelijkheid strookt. De verdediger van de Brazilianen trapte er gretig in en kwam met een uithaal richting de Rode Duivels.

“We zijn het gewoon om met zulke provocaties om te gaan. Volgens mij is het gewoon een manier om hun angst te verbergen. Ze willen tonen dat ze vertrouwen hebben”, tekende Het Nieuwsblad op. De wedstrijd voor de echte wedstrijd is alvast begonnen…

 

Het bericht Braziliaan Miranda: “België doet dit om zijn angsten te verbergen” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *