Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

VOOR VOLK EN VADERLAND! Rode Duivels als duivels tegen Brazilië!

Aanstaande vrijdag staat de kraker tussen Belgie en Brazilie op het programma. De Duivels moeten winnen om voorbij de kwartfinale te geraken en dit is al een mooie tijd geleden. Vincent Kompany is er klaar voor. “Of ik Brazilië niet liever in de finale had tegengekomen? Ja, uiteraard. Maar dit moet onze finale worden. Als we ons individueel met hen gaan meten, gaan we verliezen. Maar als collectief kunnen we dit winnen”, sprak hij stoere taal.

facebook BUITENKANS! DE RODE DUIVELS SCHRIJVEN GESCHIEDENIS EN JIJ KAN MEEDELEN! WK-SPECIAL!! facebook

Als we ons individueel met hen gaan meten, verliezen we. De bevestiging van wat er al gezegd is: deze groep heeft van niemand schrik. “Is dit een afspraak met de geschiedenis? Ja, voor deze generatie is dit dé match. Maar we leven er ook met veel vertrouwen naartoe. In het verleden zouden we deze wedstrijd al op voorhand verloren hebben. Zo zit het nu niet meer in elkaar.”

“Wat deze groep individueel al bereikt heeft bij zijn clubs, dat kunnen ze nooit wegnemen. Deze Belgen hebben al zoveel prijzen gewonnen. Nu moeten we dit doen voor het land. En Brazilië staat in onze weg. Ik heb heel veel respect voor al die mannen. Drie ervan spelen in mijn eigen ploeg. Maar hoe meer respect ik voor hen heb, hoe meer ik wil winnen.”

Het bericht VOOR VOLK EN VADERLAND! Rode Duivels als duivels tegen Brazilië! verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *