Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Vincent Kompany beseft het ook: “Dit is een afspraak met de geschiedenis”

Aanstaande vrijdag is het erop of eronder voor de Rode Duivels. Dan staat de kwartfinale-partij op het programma tegen Brazilie. Het is misschien wel de belangrijkste wedstrijd die deze generatie Rode Duivels zal spelen.

“Voor deze generatie is dit de belangrijkste afspraak met de geschiedenis”, beseft ook Vincent Kompany bij Het Nieuwsblad. “Brazilië is individueel de sterkste ploeg en staat collectief ook goed. Maar het mooie aan deze generatie Belgen is dat we niet bang zijn, dat we vertrouwen hebben. We staan dagelijks ook bij onze clubs met hen op het veld. We kijken er naar uit. Dit wordt een speciale match.”

facebook VRIJDAGAVOND BELGIE – BRAZILIE!! Krijg maar liefst 10X je INZET terug wanneer de Duivels deze wedstrijd winnen!! WK-SPECIAL!! STORT €5 en pak GEWOON €50!! facebook

De verdediger vindt niet dat de Duivels zich moeten aanpassen aan hun tegenstander. “We hebben een bepaalde manier van spelen die altijd hetzelfde blijft. Offensief zijn we sterk. Maar Brazilië is op individueel vlak de sterkste ploeg die ik hier al heb gezien. Hun verdedigers zijn solide, ze hebben zeer sterke aanvallers. Maar voetbal is een collectieve sport. Dus kunnen wij daar collectief wel iets tegenover stellen.”

Het bericht Vincent Kompany beseft het ook: “Dit is een afspraak met de geschiedenis” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *