Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

DUIVELSE STERKHOUDER: ‘Individueel maken we geen kans tegen Brazilie’

Vrijdag staat er een topaffiche op het programma. Belgie speelt dan tegen Brazilie om een plek in de halve finales van het WK. Vincent Kompany stond vandaag de pers te woord omtrend deze wedstrijd.

Hij toonde daar alvast geen schrik voor de Seleçao: “Traditioneel zit het in de Belgische aard om ons al verloren te voelen voor de match. Maar de spelers, die het gewoon zijn om de hele wereld rond te reizen, denken zo niet. Wij hebben het gevoel dat we iedereen kunnen kloppen.” Noteerde Het Nieuwsblad.

facebook BUITENKANS! DE RODE DUIVELS SCHRIJVEN GESCHIEDENIS EN JIJ KAN MEEDELEN! WK-SPECIAL!! facebook

Hij geeft de Rode Duivels dan ook alle kansen, al is hij zich zeker bewust van hun individueel talent: “Brazilië is op individueel vlak de sterkste ploeg die ik hier al heb gezien. Hun verdedigers zijn solide, ze hebben zeer sterke aanvallers. Als de wedstrijd alleen van individuele kwaliteiten zou afhangen, dan hebben we geen kans. Maar als collectief wel.”

Het bericht DUIVELSE STERKHOUDER: ‘Individueel maken we geen kans tegen Brazilie’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *