Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

BREAKING: ‘Roberto Martinez hakt eerste knoop door: basispion vliegt naar de bank’

Er is veel twijfel over hoe de Rode Duivels vrijdag moeten gaan beginnen tegen Brazilie. In de wedstrijd tegen Japan kwamen Nacer Chadli en Marouaen Fellaini in de tweede helft als invaller in het veld en daardoor wisten de Duivels een 0-2 achterstand om te bouwen in een 3-2 overwinning.

Volgens het medium La Capitale moet Dries Mertens alvast het gelag betalen. Volgens hen is zijn WK al voorbij: “Toen Mertens de kleedkamer uitstapte in de Rostov Arena, besefte hij als geen ander dat zijn WK er nu al op zit.” Schrijft de krant.

facebook BUITENKANS! DE RODE DUIVELS SCHRIJVEN GESCHIEDENIS EN JIJ KAN MEEDELEN! WK-SPECIAL!! facebook

Dat Carrasco uit de basiself vliegt, is de krant minder van overtuigd. Volgens hen zou het beter zijn om hem om een andere positie uit te proberen. Zij zijn van oordeel dat hij niet gemaakt is om een volledige flank voor zijn rekening te nemen. Een optie zou kunnen zijn om hem in de rol van Mertens uit te spelen. Om dan ofwel een andere vleugelspeler te kiezen (Chadli?), ofwel een extra middenvelder (Fellaini?).

Het bericht BREAKING: ‘Roberto Martinez hakt eerste knoop door: basispion vliegt naar de bank’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *