Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

BREAKING: Anderlecht geeft Junior Edmilson niet op: “Coucke zei dat hij de moeite waard is”

RSC Anderlecht blijft stiekem hopen op de komst van Junior Edmilson. De talentvolle vleugelaanvaller staat onder contract bij concurrent Standard Luik.

Zowel vader Edmilson Sr als RSCA-voorzitter Marc Coucke ontkenden dat er al contacten waren geweest tussen Paars-Wit en de sterkhouder van Standard. Maar die informatie bleek niet helemaal correct. “Vader Edmilson had me gebeld. Hij zei dat zijn zoon weg wilde bij Standard en vroeg mij om raad. Ik heb hem gezegd dat hij voorzichtig te werk moest gaan. We hebben een afspraak gemaakt voor een gesprek op Anderlecht”, onthult makelaar Georges Heylens bij Sport/Voetbalmagazine.

facebook VRIJDAGAVOND BELGIE – BRAZILIE!! Krijg maar liefst 10X je INZET terug wanneer de Duivels deze wedstrijd winnen!! WK-SPECIAL!! STORT €5 en pak GEWOON €50!! facebook

Voorlopig zit Edmilson nog bij Standard, maar daar weigert hij zijn contract te verlengen. Heylens sluit een transfer naar de hoofdstad dan ook niet uit. “Marc Coucke zei me dat Edmilson zeker de moeite waard is. Hij zou ook iets kunnen bijbrengen aan Anderlecht, want dit jaar deed hun spel soms pijn aan de ogen. En Anderlecht is ook een betere springplank voor het buitenland dan Standard.”

Het bericht BREAKING: Anderlecht geeft Junior Edmilson niet op: “Coucke zei dat hij de moeite waard is” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *