Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

VRIJDAGAVOND BELGIE – BRAZILIE!!! Krijg maar liefst 10X je INZET terug wanneer de DUIVELS deze pot winnen!! (ONGEKEND!!)

Vrijdagavond spelen de Rode Duivels in de kwartfinales op het WK in Rusland. Tegenstander is dan de grootmacht Brazilie. De Rode Duivels zijn één van de kanshebbers om het WK te winnen en daar moet Brazilie dus ook voor wijken. Unibet.BE pakt daarom uit met de volgende ongekende actie.

Dankzij de speciale actie van Unibet.be kunnen nieuwe klanten hun inleg maar liefst vertienvoudigd zien, indien ze tot maximum vijf euro inzetten. Met andere woorden: zet 5 euro in en ontvang 50 euro cash! De voorwaarden zijn erg simpel: registreer je via deze link, stort een bepaald bedrag via de eenvoudige en veilige stortingsmethodes en zet maximum vijf euro in op een overwinning van de Belgen, je quotering wordt automatisch x10.00.

Aarzel dus niet en registreer je nu op Unibet.be. Zo kan jij het WK van de Duivels meteen spannender beleven met een fraaie bonus!

Het bericht <strong>VRIJDAGAVOND BELGIE – BRAZILIE!!! Krijg maar liefst 10X je INZET terug wanneer de DUIVELS deze pot winnen!! (ONGEKEND!!) </strong> verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *