Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

‘België-Japan wereldwijd massaal bekeken’

Erg veel mensen hebben gisteren de wedstrijd tussen Belgie en Japan gezien. En niet alleen uit eigen land. Ook in de rest van de wereld werd de match massaal bekeken.

Ook de Engelsen, die in de groepsfase nog van de Duivels verloren, keken in grote getale naar de wedstrijd. En dat tot verbazing van presentator/ex-speler Gary Lineker. Via Twitter laat hij immers weten dat maar liefst 12.4 miljoen kijkers hadden afgestemd op de wedstrijd.

facebook VRIJDAGAVOND BELGIE – BRAZILIE!! Krijg maar liefst 10X je INZET terug wanneer de Duivels deze wedstrijd winnen!! WK-SPECIAL!! STORT €5 en pak GEWOON €50!! facebook

Daar bovenop werden ook nog eens 2 miljoen stream-aanvragen gedaan en dan zwijgt men zelfs nog over de vele voetbalfans die de wedstrijd van in de pub of sportbar hebben gevolgd. “Gestoorde cijfers voor een niet-Engelse wedstrijd aldus Lineker. Ze zullen het zelf misschien niet snel toegeven, maar ook de Engelsen lijken gek van de Rode Duivels. Niet verwonderlijk trouwens gezien het hoge aantal Premier League-spelers in de selectie.

Het bericht ‘België-Japan wereldwijd massaal bekeken’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *