Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

VIDEO: Samenvatting Brazilie – Mexico (2-0)

Brazilie heeft zich zojuist weten te plaatsen voor de kwartfinales van het WK. Ze waren met 2-0 te sterk voor Mexico. Mochten de Rode Duivels later vandaag hun wedstrijd winnen tegen Japan dan spelen ze tegen elkaar. Een absoluut top affiche.

Na een gesloten eerste helft, met te weinig infiltraties en snelle balwisselingen, was het 0-0. Neymar haalde een keer vanaf de tweede lijn uit, Standard-keeper Guillermo Ochoa wist er raad mee. De Brazilianen dwongen nog wat halve kansen af.

facebook VANAVOND BELGIE – JAPAN!! Krijg maar liefst 10X je INZET terug wanneer de Duivels deze wedstrijd winnen!! WK-SPECIAL!! STORT €5 en pak GEWOON €50!! facebook

In het begin van de tweede helft rondde Neymar een collectieve aanval af (1-0). De Mexicanen moesten zo meer vooruit spelen, waar de Brazilië niet van wist te profiteren. Mexico stak in de slotfase nog een tandje bij, maar in de slotseconden werd het nog 2-0 via Roberto Firmino met Neymar als foerier. Brazilië hoort bij de laatste acht, na Uruguay en Rusland. In de kwartfinale wacht België of Japan.

Het bericht VIDEO: Samenvatting Brazilie – Mexico (2-0) verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *