Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Roberto Martinez wild van Rode Duivel: “Zag hem nooit beter spelen”

In de afgelopen wedstrijd tegen Engeland was Adnan Januzaj de grote man bij de Rode Duivels. Spelmaker Kevin de Bruyne speelt dit toernooi in de schaduw van anderen.

Maar dat maakt KDB er niet minder belangrijk op, integendeel. Bondscoach Roberto Martinez is alvast helemaal wild van zijn spelmaker. “Zijn bijdrage is enorm. Hij houdt de ploeg samen, brengt onze offensieve spelers in een goeie positie en kan ook met zijn passes het verschil maken. Kevin is bovendien cruciaal voor onze manier van hoog verdedigen. Hij is top. Essentieel voor België. Ik zag hem nooit beter spelen dan de voorbije twee jaar en hij trekt die lijn ook door bij de nationale ploeg”, klinkt het bij Het Laatste Nieuws.

facebook MAANDAG BELGIE – JAPAN!! Krijg maar liefst 10X je INZET terug wanneer de Duivels deze wedstrijd winnen!! WK-SPECIAL!! STORT €5 en pak GEWOON €50!! facebook

Dat de prestaties van De Bruyne ondergewaardeerd worden, kan ook zijn zaakwaarnemer Patrick De Koster alleen maar beamen. “Jan met de pet zal zeggen: ‘Hij heeft weer niet gescoord.’ Of: ‘Weer geen assist.’ Maar de echte voetbalkenners zullen opmerken hoeveel ballen Kevin verovert. Hoeveel aanvallen er via hem verlopen en welke ruimtes hij creëert voor die mensen voor zich.”

Het bericht Roberto Martinez wild van Rode Duivel: “Zag hem nooit beter spelen” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *