Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

“Laat dat een les zijn voor de Rode Duivels”

Vanavond staat het affiche Japan – Belgie op het programma. Van te voren moet deze tegenstander te doen zijn voor de Rode Duivels maar dat dachten Duitsland en Spanje bijvoorbeeld ook. Geen Lionel Messi meer op het WK 2018. Ook geen Cristiano Ronaldo. Het einde van een tijdperk. Toplanden als Spanje en Duitsland die er al uit liggen. Johan Boskamp noemt het een trieste aftocht.

“Laat de uitschakeling van al die topploegen een les zijn voor België”, merkt de voormalige trainer in Het Belang van Limburg op. “Iedereen spreekt al over Brazilië. Ze moeten eerst nog tegen Japan.” Boskamp ziet winstkansen voor de Rode Duivels. Waar de Spanjaarden op een stug Russisch blok botsten, verwacht Boskamp geen betonvoetbal van Japan.

facebook VANAVOND BELGIE – JAPAN!! Krijg maar liefst 10X je INZET terug wanneer de Duivels deze wedstrijd winnen!! WK-SPECIAL!! STORT €5 en pak GEWOON €50!! facebook

“Die gasten kunnen niet zoals Rusland spelen. Dat zit niet in hun natuur. Het zijn technische spelers. Niet van de grootsten bovendien, dus zullen ze ver van de goal spelen en lekker gaan voetballen.”

“Ik hoop dat de Belgen beseffen dat deze match eerst gewonnen moet worden”, geeft Boskamp nog wat goede raad mee.

Het bericht “Laat dat een les zijn voor de Rode Duivels” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *