Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Eden Hazard: “Brazilië? Ik wil naar de finale”

Eden Hazard heeft een droom. Hij wil met de Rode Duivels naar de finale van de wereldbeker. Vanavond treden ze aan tegen Japan. Mochten ze deze partij winnen dan staat in de volgende ronde wellicht de kraker tegen Brazilie op het programma.

“Ja, nu is het tijd om te schitteren. Ik wil naar de kwartfinale, dan naar de halve finale en dan naar de finale. Maar ik ben niet de enige die naar de finale wil. Ook al zijn Messi en Ronaldo eruit, dan nog blijven er een hoop goede spelers over”, zei de Rode Duivel aan Het Laatste Nieuws.

facebook VANAVOND BELGIE – JAPAN!! Krijg maar liefst 10X je INZET terug wanneer de Duivels deze wedstrijd winnen!! WK-SPECIAL!! STORT €5 en pak GEWOON €50!! facebook

Hazard wil het niet over Brazilië hebben, de potentiële tegenstander in de kwartfinales. “We praten nog niet over Brazilië. Wij moeten eerst nog winnen van Japan. En Brazilië speelt ook nog een wedstrijd tegen Mexico. We kijken nog niet zo ver vooruit. Het is niet zo dat we gewonnen hebben tegen Engeland omdat we dan tegen Japan zouden spelen. Wij wilden gewoon winnen.”

Het bericht Eden Hazard: “Brazilië? Ik wil naar de finale” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *