Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

‘De Rode Duivels moeten vanavond goed genoeg zijn’

Vanavond treden de Rode Duivels aan tegen Japan. Als de Belgen winnen dan komen ze in de kwartfinales Mexico of Brazilie tegen. Bij de Duivels is het momenteel rustig maar bij de Japanners is dat wel anders. In de aanloop naar het WK roerden een aantal anciens zich. Uit vrees naast een WK-selectie te vallen? Vahid Halilhodzic mocht zijn koffers pakken en Akira Nishino mocht het roer overnemen.

“De coach heeft iets heel raars gedaan in die laatste groepswedstrijd door met zes andere spelers te voetballen. Het rommelt binnen het Japanse huishouden, ook omdat de opstelling al is uitgelekt. Wat dat betreft liggen de kaarten toch gunstig”, aldus Peter Vandenbempt bij Sporza.

Dat zou een 4-2-3-1 zijn met voor doelman Kawashima Sakai, Yoshida, Shoji, Nagatumo, Hasebe, Shibasaki, Haraguchi, Kagawa, Inui en Osako.

facebook VANAVOND BELGIE – JAPAN!! Krijg maar liefst 10X je INZET terug wanneer de Duivels deze wedstrijd winnen!! WK-SPECIAL!! STORT €5 en pak GEWOON €50!! facebook

“België is gekomen om ver door te gaan op deze Wereldbeker. Dan mag Japan natuurlijk nooit een probleem zijn”, blikt Peter Vandenbempt vooruit; “Zelfs door het allerbeste Japan uitgeschakeld worden, zou voor België ondenkbaar en onvergeeflijk zijn.”

“Maar het zal wel een flinke wedstrijd zijn. België zal goed moeten zijn. Dat zien we ook op dit WK: ploegen die toch een flink stuk minder kwaliteit te bieden hebben, maken er meestal toch een stevige wedstrijd van.”

Het bericht ‘De Rode Duivels moeten vanavond goed genoeg zijn’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *