Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

BREAKING: “België heeft beste kans op wereldtitel”

De Amerikaanse pers is overtuigt van de kansen van de Rode Duivels op het WK. Ze vinden zelfs dat Belgie de meeste kans maakt op de wereldtitel. Dit weet het medium The Financial Times althans te melden.

De grote Amerikaanse kwaliteitskrant wijdt op haar website een uitgebreid stuk aan de Duivels waar in wordt aangegeven waarom België deze zomer een grote kans maakt op de wereldtitel. Als belangrijkste reden worden de automatismen en ploeggeest aangehaald. “Club-teams zijn bijna onvermijdbaar beter dan landenploegen, ze trainen en spelen ook veel meer samen. Maar op dit WK leunen de Rode Duivels het dichtste aan bij een club-team. Veel spelers kennen mekaar al van in het jeugdvoetbal en negen van de verwachte basisspelers hebben al meer dan 60 caps achter hun naam.”

facebook VANAVOND BELGIE – JAPAN!! Krijg maar liefst 10X je INZET terug wanneer de Duivels deze wedstrijd winnen!! WK-SPECIAL!! STORT €5 en pak GEWOON €50!! facebook

Daarnaast wordt de veelzijdigheid van de selectie aangehaald. Bondscoach Roberto Martinez beschikt over zo’n gevarieerd spelersmateriaal dat hij zich aan alle ploegen kan aanpassen. “Bovendien kunnen de spelers het uitstekend met mekaar vinden en zitten de meesten momenteel in de piek van hun carrière. En in tegenstelling tot de kloeke Duivels uit de jaren ’80, speelt deze selectie fantastisch voetbal. De spelers vinden mekaar inmiddels blindelings. Deze zomer is de beste kans die België heeft op de wereldtitel in heel wat decennia”, klinkt het.

Het bericht BREAKING: “België heeft beste kans op wereldtitel” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *