Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Roberto Martinez: “Iedereen in de ploeg is fit, behalve hij”

Morgen treden de Rode Duivels aan tegen Japan. Bondscoach Roberto Martinez kan beschikken over een fitte selectie op één speler na.

“Iedereen in de ploeg is fit, behalve Januzaj. Die heeft last van zijn knie na een trap op training, maar het is niet zo erg. Al de rest is beschikbaar om te spelen. Iedereen is klaar om op het veld te staan. De jongens die tegen Engeland speelden, deden het goed. En de jongens die rust kregen, zitten te wachten om weer op het veld te komen. Ook Japan liet zes spelers rusten tegen Polen. Een frisse speler kan nooit een probleem vormen”, zegt hij aan Het Nieuwsblad.

facebook MAANDAG BELGIE – JAPAN!! Krijg maar liefst 10X je INZET terug wanneer de Duivels deze wedstrijd winnen!! WK-SPECIAL!! STORT €5 en pak GEWOON €50!! facebook

Iedereen verwacht een makkie voor de Belgen, maar Martinez houdt zelfs rekening met strafschoppen. “Je moet op alles voorbereid zijn. Ook op strafschoppen. De spelers hebben dat al geoefend, maar geen enkele training kan de omstandigheden simuleren. Maar we zijn klaar om tot het gaatje te gaan.”

Het bericht Roberto Martinez: “Iedereen in de ploeg is fit, behalve hij” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *