Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Helpt Dries Mertens zijn maten aan een gratis tv?

Dries Mertens staat op scherp dit WK. De aanvaller scoorde negen maal in de kwalificatie en was ook verantwoordelijk voor de openingsgoal tegen Panama. Ook voor zijn vrienden wil hij het goed doen op dit wereldkampioenschap.

“Ken je Krëfel? Mijn vrienden kochten daar een televisie. Want ze krijgen die terugbetaald als België vijftien keer scoort op dit toernooi”, citeert Het Nieuwsblad de aanvaller van Napoli. “Daar denk ik aan als ik op het veld sta (lacht). Ik gun mijn vrienden hun gratis tv.”

facebook MAANDAG BELGIE – JAPAN!! Krijg maar liefst 10X je INZET terug wanneer de Duivels deze wedstrijd winnen!! WK-SPECIAL!! STORT €5 en pak GEWOON €50!! facebook

Dat bedrijf heeft best het nodige telwerk gedaan. Als de Rode Duivels nog zes keer scoren, moeten ze flink wat geld aan de klanten terugbetalen. Dries Mertens gelooft dat het kan.

“De sfeer in de ploeg is fantastisch. We zijn al een tijdje samen en hebben altijd al goed overeengekomen. En als je wint, is de sfeer altijd goed. En er is het geloof dat we alle matchen kunnen winnen.”

Het bericht Helpt Dries Mertens zijn maten aan een gratis tv? verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *