Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Eden Hazard looft Rode Duivel: “Hij zit in de categorie van de allergrootsten”

Zelf is hij één van de sterspelers bij de Rode Duivels maar hij steekt de loftrompet uit aan twee van zijn collega’s. Zo heeft hij een hoge pet op van Dries Mertens en Romelu Lukaku.

“Romelu, Dries en ik halen het beste niveau uit onze carrière. Romelu scoort vlot, Dries is ook al twee jaar lang één van de beste schutters van de Serie A. Ik scoor iets minder, maar voel me ook goed in mijn vel. We spelen ook goed samen en creëren veel kansen. Dat komt vooral doordat we veel snelheid en beweging in ons spel hebben”, zei hij aan Het Nieuwsblad.

Hij ziet dit WK als dé kans om geschiedenis te schrijven met deze generatie. “Ik ben nu een sterkere speler dan twee jaar geleden, en zeker dan vier jaar geleden. Het toernooi in Brazilië was ons eerste grote toernooi. We zijn nu als groep volwassener. En de meeste spelers zitten bijna op de top van hun carrière. We zitten op de goede leeftijd allemaal, tussen 25 jaar en 32 jaar. Dat is een goede leeftijd om te presteren.”

facebook MAANDAG BELGIE – JAPAN!! Krijg maar liefst 10X je INZET terug wanneer de Duivels deze wedstrijd winnen!! WK-SPECIAL!! STORT €5 en pak GEWOON €50!! facebook

Vooral Lukaku kreeg veel lof van Hazard. Hij zet hem bij de allerbeste spitsen ter wereld. “Dat gaat een beetje automatisch. Romelu geeft ons altijd opties. Hij is een speler die niet veel kansen nodig heeft om te scoren. Hij zit in de categorie van de grootste spitsen. Als hij drie of vier kansen krijgt, scoort hij twee keer. En zijn bewegingen zijn ook beter dan in het verleden, net als hij beter is geworden in het verdedigende aspect. En dan hebben we ook nog Michy Batshuayi. En Christian Benteke. We hebben het geluk in België dat we veel goede spitsen hebben.”

Het bericht Eden Hazard looft Rode Duivel: “Hij zit in de categorie van de allergrootsten” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *