Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Bondscoach Roberto Martinez na het WK toch weg bij Rode Duivels?

Zal Roberto Martinez na het WK nog bondscoach zijn van de Rode Duivels? Dat is de vraag. Ook al verlengde hij zijn contract voor het toernooi tot 2020 blijven er twijfels over zijn aanblijven. Bij Spanje staat er momenteel een vacature open.

Technisch directeur bij de voetbalbond, Fernando Hierro, nam het over van Julen Lopetegui, die vlak voor het WK werd ontslagen omdat hij bij Real Madrid had getekend. Hierro zal na het WK echter weer een stap opzij zetten.

facebook MAANDAG BELGIE – JAPAN!! Krijg maar liefst 10X je INZET terug wanneer de Duivels deze wedstrijd winnen!! WK-SPECIAL!! STORT €5 en pak GEWOON €50!! facebook

Bij de Spaanse bond zijn ze volgens The Sunday Mirror onder de indruk van de kwaliteiten van Martinez, die bij de Rode Duivels prima samenwerkt met supersterren als Kevin De Bruyne en Eden Hazard. Martinez verlengde vlak voor het WK zijn contract bij de Belgen. Dat deed hij vooral om rust te creëren rond het WK, zo zegt zijn belangenbehartiger Jesse De Preter.
“Hij wil tijdens het WK niet bezig zijn met aanbiedingen”

“Roberto was twee jaar geleden al in de running voor die job bij Spanje, maar hij heeft toen bewust voor België gekozen. Het lijkt me logisch dat ze, met een profiel als dat van Lopetegui voor ogen, opnieuw bij dezelfde namen zouden uitkomen, maar Roberto heeft nu ook weer bewust voor België gekozen”, laat De Preter optekenen in Sport/Voetbalmagazine

Het bericht Bondscoach Roberto Martinez na het WK toch weg bij Rode Duivels? verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *