Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Roberto Martinez over boze reactie Simon Mignolet

In de laatste groepswedstrijd tegen Engeland speelden de Rode Duivels met een bijna geheel ander elftal. Simon Mignolet kon niet rekenen op speeltijd. Iets dat hem niet lekker zit. In de aanloop naar de clash met Engeland gaf Martinez aan dat elke Rode Duivel belangrijk is voor hem en dat iedereen het verdiende mee te mogen doen op het WK. Bij de veldspelers kwam bijna iedereen al in actie. Simon Mignolet hoopte een kans te krijgen.

facebook MAANDAG BELGIE – JAPAN!! Krijg maar liefst 10X je INZET terug wanneer de Duivels deze wedstrijd winnen!! WK-SPECIAL!! STORT €5 en pak GEWOON €50!! facebook

“Ik denk dat een keeper laten rusten op een WK geen voordelen heeft. Ik kan Mignolet zijn reactie wel begrijpen”, reageert bondscoach Roberto Martinez op de persbabbel in het spelershotel in Moskou.

“Een speler die tevreden is als hij niet speelt, zit in de verkeerde branche. Mignolet is een professional. Ik heb alle tijd van de wereld om naar hem te luisteren. Hij is een winnaar met een goede attitude.”

Het bericht Roberto Martinez over boze reactie Simon Mignolet verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *