Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Marc Wilmots is het kotsbeu: “Dat is een grote leugen”

In 2014 leidde Marc Wilmots de Rode Duivels naar de kwartfinales op het WK. Ook in 2016 sneuvelde ze in de kwartfinale op het EK. et de regelmaat van de klok klinkt er kritiek. Op tactisch vlak zou het onvoldoende geweest zijn. De voormalige aanvaller van STVV, KV Mechelen, Standard, Schalke 04 en Bordeaux heeft zijn buik vol van die verhalen. Wilmots wijst naar de media.

“Het is begonnen bij Sint-Truiden en nadien herhaald, herhaald, herhaald. Tot iedereen het gelooft. Nu is het precies alsof ze met een blinde meer resultaat hadden gehaald”, stelt Wilmots in Het Nieuwsblad.

facebook MAANDAG BELGIE – JAPAN!! Krijg maar liefst 10X je INZET terug wanneer de Duivels deze wedstrijd winnen!! WK-SPECIAL!! STORT €5 en pak GEWOON €50!! facebook

Nochtans verweten ook enkele Rode Duivels, met Thibaut Courtois op kop, Wilmots een gebrek aan tactische kennis. “Ik wil met iedereen de discussie aangaan. Zeg me wat ik fout heb gedaan. Wat kan je doen wanneer er acht spelers uitvallen in de verdediging?”

Het bericht Marc Wilmots is het kotsbeu: “Dat is een grote leugen” verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *