Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

Eerste ‘relletje’ bij Rode Duivels: Simon Mignolet is het beu

Gisteren traden de Rode Duivels aan met een B-kern tegen Engeland. Ze wonnen met 1-0 van Engeland door een fraaie treffer van Adnan Januzaj. Simon Mignolet kreeg alweer geen speelkansen en de doelman is zeer misnoegd. In de overbodige wedstrijd tegen Engeland mocht Thibaut Courtois blijven staan. Martinez vindt dat er met keepers niet geroteerd moet/kan worden… Mignolet is het daar niet mee eens.

“Ik maak me geen illusies meer omdat ik weet hoe het gaat. Maar natuurlijk is het wel spijtig dat ik op de bank moest blijven terwijl de ploeg toch helemaal door mekaar werd geschud. Dat is zuur en mentaal moeilijk. Want stel dat er toch iets zou gebeuren met Thibaut, dan moet ik er wel meteen staan. Terwijl ik de voorbije maanden erg weinig gespeeld heb. Simpel is dat niet. Je zag ook dat de jongens die er tegen Engeland in kwamen hun kans grepen. Het was een mooie etalage om aan de buitenwereld te tonen dat ze fit zijn en om de onderlinge concurrentie aan te scherpen”, zei hij aan Het Nieuwsblad.

facebook 1/8 FINALES OP HET WK!! STORT €40 en ONTVANG GEWOON €120!! SCHRIJF JE VRIJBLIJVEND IN!! facebook

De doelman is een voorbeeld voor de jeugd en hij zal nooit moeilijk gaan doen, maar Mignolet is het stilaan beu. Bij Liverpool werd hij ook al onheus behandeld door Jürgen Klopp en Martinez had het anders kunnen aanpakken met de superprof. “Maar misschien is dat in mijn nadeel, omdat ze weten dat ik veel kan verdragen. Misschien denken ze dat ik alles kan verdragen, maar ooit komt daar een einde aan.”

Het bericht Eerste ‘relletje’ bij Rode Duivels: Simon Mignolet is het beu verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *