Dagelijks alle KV Kortrijk berichten selectief voor jou verzameld!

VANAVOND! Liefst 9 anders Rode Duivels tegen Engeland

Vanavond staat de kraker tussen Belgie en Engeland op het programma. Beide teams zijn al geplaatst voor de volgende ronde op het WK en dus spelen ze alleen voor de groepswinst in de poule. Bondscoach Roberto Martinez gaat naar verluidt beginnen met maar liefst negen andere spelers dan de wedstrijden hiervoor.

Spelers die met een blessure kampen of rust nodig hebben, blijven uit voorzorg aan de kant. Net als de drie Rode Duivels met een gele kaart achter hun naam. Volgens Het Nieuwsblad blijven Thibaut Courtois en Dedryck Boyata staan. Het Laatste Nieuws verwacht dat alleen Thibaut Courtois en Toby Alderweireld opnieuw aan de aftrap zullen staan.

facebook VANAVOND BELGIE – ENGELAND!!: KRIJG GEWOON 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE WINT VAN ENGELAND!! STORT 5 en PAK gewoon 50EURO!! BUITENKANSJE!! facebook

De vermoedelijke opstelling:

Courtois

Alderweireld/Dendoncker – Kompany/Boyata – Vermaelen

Chadli, Fellaini, Dembele, Januzaj

Tielemans, T. Hazard

Batshuayi

Het bericht VANAVOND! Liefst 9 anders Rode Duivels tegen Engeland verscheen eerst op Voetbal4u.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *